Persberichten

Politie treft hennepkwekerijen aan

Dinsdagmorgen 11 december heeft de politie in twee huizen een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie en politieonderzoek werd omstreeks

09.55 uur bij een huis aan de Paukenstraat een onderzoek ingesteld omdat mogelijk sprake was van een hennepkwekerij. De deur van de woning werd geforceerd omdat niemand thuis was. In het huis werd op de zolder een hennepkwekerij aangetroffen. In totaal stonden 298 planten op de zolder. Alle planten en de complete apparatuur werden in beslag genomen.

De politie sprak op straat met buurtbewoners die aangaven dat er mogelijk ook een hennepkwekerij op een ander adres in de straat zat. Agenten namen poolshoogte en troffen in de bewuste woning op de eerste etage drie hennepkwekerijen aan. In totaal stonden hier 781 planten. Alles werd in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaren van de kwekerijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *