Persberichten

Drie aanhoudingen voor overvallen op supermarkten

De politie heeft maandag 22 januari drie personen aangehouden omdat zij verdacht worden van betrokkenheid bij twee overvallen op supermarkten in Almere.

Naar aanleiding van twee overvallen op supermarkten in december 2017, is de politie een onderzoek gestart. Die maand werd kort na elkaar een overval gepleegd op zowel de Jumbo in de Waterwijk als op de Albert Heijn in De Velden. Dit onderzoek leidde naar drie verdachten, die maandag 22 januari zijn aangehouden.

Het gaat om een jongen van 17 jaar en twee mannen van 18 en 25 jaar, allen uit Almere. Ook is in verschillende woningen een doorzoeking gedaan. Het drietal zit nog vast en wordt donderdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Een gedachte over “Drie aanhoudingen voor overvallen op supermarkten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *