Nieuws

Man onwel na betreden van woning Deltastraat

Hulpdiensten zijn dinsdagmiddag uitgerukt naar de Deltastraat in Haven nadat iemand onwel was geworden na het betreden van een woning. De politie ging naar de woning nadat een buurtbewoner melding had gemaakt dat de bewoner al geruime tijd niet meer gezien was. De agenten betraden samen met een glaszetter de woning waarna een van hen misselijk werd. Daarop werd de brandweer ingeschakeld en aantal omliggende woningen uit voorzorg geëvacueerd. De brandweer stelde vast dat in de woning wit poeder en een grote hoeveelheid anti-voetschimmelpillen aanwezig waren. De betrokkenen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *