Nieuws

Brand verwoest seniorenwoning

Een uitslaande brand heeft woensdagavond een seniorenwoning  aan de Twickellaan in de Landgoederenbuurt in de as gelegd. Volgens de brandweer brak de brand rond 20.50 uur uit in een woning op de eerste verdieping van een flatgebouw. Op het moment van aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand. Eén persoon heeft een behoorlijke hoeveelheid rook ingeademd en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft vanwege de brand een complete vleugel van het wooncomplex ontruimt. Hierbij heeft men extra hulpdiensten opgeroepen. Dit omdat het om voornamelijk oudere mensen ging die mede door de kou gevoelig zijn voor onderkoeling. Andere bewoners hebben voor de gevacueerde mensen tijdelijk onderdak geboden in hun woning. Na een uur konden de meeste weer terug naar hun woning. De woning waar de brand uitbrak is aan de voorzijde compleet verwoest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *