Persberichten

Man bestolen door drie mannen in Bouwmeesterbuurt

Op woensdag werd een man bestolen van enkele persoonlijke eigendommen. De man waarschuwde de politie enige tijd later.

Omstreeks 22.00 uur liep een 25-jarige man uit Almere over de G.A Overdijkinkstraat. Toen de man hier liep kwamen plotseling drie mannen met bivakmutsen om hem af. De man kreeg enkele klappen op zijn hoofd en moest onder andere zijn telefoon afgeven. De mannen verdwenen vervolgens en de man liep naar huis. Enkele uren later belde hij de politie.

Altijd 112 bellen!

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844. In soortgelijke situaties is het belangrijk direct 112 te bellen zodat de politie meteen achter de boeven kan aangaan.

2 gedachten over “Man bestolen door drie mannen in Bouwmeesterbuurt

  • Volgens mij klopt het niet. Donderdag 22.00 uur is nu bijna 40 minuten geleden, terwijl de man enkele uren na de overval de politie heeft gebeld. Lijkt mij dat de overval eerder op de dag is geweest.

    Beantwoorden
    • Remon Peters

      Dit betreft een persbericht die door de politie zelf is geschreven. Ik ga er vanuit dat het niet donderdag maar woensdag avond is gebeurd. Bericht is aangepast. Bedankt voor de tip! Redactie Hv-Almere.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *