Persberichten

Vechtersbaas en een omstander aangehouden na mishandeling

Na een mishandeling van een portier van een horecazaak aan de Grote Markt is een 24-jarige Almeerder aangehouden. Een 20-jarige vriend van de verdachte werd aangehouden voor belemmering en belediging.

Even na 06.00 uur viel de 24-jarige Almeerder een portier aan. De vechtersbaas was al eerder in het verleden uit de horecazaak verwijderd vanwege wangedrag. Agenten van het horecateam hielden de verdachte aan. Terwijl de Almeerder in de boeien werd gezet bemoeide een 20-jarige vriend van de verdachte zich met de arrestatie. Hij werd gesommeerd weg te gaan maar probeerde toch bij de aanhoudende agenten te komen. Dit kon worden voorkomen waarna hij de agenten beledigde. Ook de bemoeial is aangehouden voor belemmeren van een aanhouding en beledigen van agenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *