Persberichten

Man aangehouden met busje traangas

Na een vechtpartijmelding is in Almere centrum een 32-jarige man aangehouden die in het bezit was van een busje CS-gas.

Even voor 13.30 uur kwam een melding van een vechtpartij tussen meerdere personen binnen bij de politiemeldkamer. Agenten stelden een onderzoek in bij de Spoordreef en troffen een aantal mannen aan. Een onderlinge ruzie was uit de hand gelopen waarbij vermoedelijk over en weer was geslagen. Een van de ruziemakers had mogelijk CS-gas gespoten. Een 32-jarige man uit Almere werd betrapt op bezit van een busje CS-gas en aangehouden. Geen van de andere mannen wilden aangifte doen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt terzake overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *