Persberichten

Verdachte vast na aantreffen verboden en gestolen goederen

Een 24-jarige man uit Almere is aangehouden nadat bij hem een verboden mes, softdrugs en gestolen goederen werden aangetroffen. De verdachte is ingesloten. De afhandelunit van District Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Agenten zagen een “bekende van de politie” in een auto zitten bij een tankstation aan de Hagevoortdreef. Bij de controle die volgde roken de agenten een penetrante wietlucht en volgde er een uitgebreid onderzoek in de auto en bij de bestuurder. Er werden meerdere smartphones aangetroffen, diverse zakjes met wiet en een verboden steekwapen. Bij navraag in de politiesystemen bleek dat een van de smartphones als gestolen stond geregistreerd in een andere regio. De verdachte is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet, Wet Wapens en Munitie en diefstal en of heling. Alle verboden goederen zijn in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *