Nieuws

Kleine brand bij schoenmaker Globeplein

Bij Schoen & Sleutelservice Misleidy aan het Globeplein is woensdag aan het einde van de middag brand uitgebroken. De brand ontstond iets voor vijf uur in een metalen bak, vermoedelijk tijdens werkzaamheden. De brand ging met enige rookontwikkeling gepaard waardoor bewoners van een aantal bovenliggende appartementen zijn geƫvacueerd en tijdelijk ergens anders opgevangen. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit en had de brand snel onder controle. Ambulancepersoneel heeft een persoon nagekeken op verwondingen maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Met behulp van een overdrukventilator is het pand geventileerd. Dichtbij het Vuur presentator en acteur John Jones draaide een dienst met de brandweer van Stad mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *