Persberichten

Beschonken bestuurder in beschadigde auto van de weg gehaald

Een 53-jarige Almeerder is in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de kant gezet op de Hogering. De man was onder invloed van alcohol en reed in een auto die verse schade had. De politie onderzoekt waar of tegen wat de man is aangereden.

Heeft u verse schade aan uw auto?

Rond 01.30 uur meldde een getuige dat er een auto op de Hoge Ring reed met een kapot licht, een kapot voorwiel en een kapot bumper. Agenten zagen de beschadigde auto rijden nabij de Muziekdreef en zette de bestuurder aan de kant. Die bleek flink in het glaasje te hebben gekeken en werd aangehouden. De auto vertoonde zware verse schade. Het vermoeden is dat de man tegen een ander voertuig is aangereden en de plaats van het ongeval heeft verlaten. Voor het rijden onder invloed, zijnde bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol, is proces-verbaal opgemaakt. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Het is niet de eerste keer dat de man beschonken achter het stuur is betrapt. Indien er benadeelden zijn die schade aan hun auto of ander voertuig ontdekken, hier aangifte van toe doen.

Een gedachte over “Beschonken bestuurder in beschadigde auto van de weg gehaald

  • Deze man is 2 uur eerder achterop iemand gereden die op de a6 reed! Gelukkig is hij gepakt!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *