Persberichten

Almeerder aangehouden na vechtpartij in bus

Een 26-jarige man uit Almere is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden door de politie nadat hij controleurs van Connexxion belaagde. De verdachte is ingesloten. De controleurs hebben aangifte gedaan.

Rond 01.10 uur assisteerden gealarmeerde agenten controleurs van Connexxion bij de aanhouding van een agressieve passagier in een bus in de Jan Steenstraat. De man bleek bij een controle geen geldig vervoersbewijs te hebben. Toen de controleurs de man wilde bekeuren ontstond een worsteling en vechtpartij. Twee controleurs liepen enkele schrammen en blauwe plekken op. De verdachte is aangehouden voor verzet bij arrestatie. De zaak wordt door de recherche van basiseenheid Almere Buiten afgehandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *