Persberichten

Verdachte straatroof Parkwijklaan aangehouden, getuige gezocht

Donderdagochtend is een 24-jarige man uit Almere in het politiebureau Almere Stad aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid van een straatroof op 12 november nabij de Parkwijklaan/Goudenregenstraat. Het onderzoeksteam is nog steeds op zoek naar de hulpvaardige automobilist.

Het rechercheteam hield vanmorgen in het politiebureau de man aan die zich had gemeld. Het onderzoeksteam is nog druk bezig met deze straatroof. De verdachte is in verzekering gesteld. De hulpvaardige automobilist die op de bewuste maandagavond 12 november de belaagde vrouw te hulp schoot is nog niet bekend. Weet u wie deze hulpvaardige automobilist is of herkent u zichzelf? Neem dan contact op met het Roofteam district Zuid via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *