Persberichten

Aanhoudingen na pogingen tot verkoop van gestolen goederen

Een 16-jarige jongen uit Almere is maandag op een school in Stedenwijk betrapt toen hij een laptop probeerde te verkopen aan een medescholier. Leerkrachten die het niet vertrouwden grepen in en alarmeerden de politie. Onderzoek wees uit dat de laptop recentelijk bij een autokraak in Almere was buitgemaakt. De verdachte zit vast en het onderzoek loopt nog.

’s Middags is ook een 17-jarige Almeerder door winkelpersoneel aangehouden nadat hij probeerde een smartphone te verkopen aan het bedrijf in het Stadshart. De smartphone stond gesignaleerd als gestolen en blijkt te zijn buit gemaakt bij een straatroof. Agenten namen de verdachte mee en namen de smartphone in beslag. Het roofteam van district Zuid heeft de zaak in onderzoek. De Almeerder wordt verdacht van betrokkenheid van een gewelddadige diefstal en heling. Hij is ingesloten en zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *