Persberichten

Verdachte van brandstichting op heterdaad aangehouden in Haven

In de nacht van maandag op dinsdag is een 28-jarige Ier zonder vaste woon en verblijfplaats op heterdaad aangehouden als verdachte van brandstichting. Kort voor de arrestatie gingen in Almere Haven vier auto’s in vlammen op. De verdachte is ingesloten.
Rond 03.45 uur rukten brandweer en politie uit naar een autobrand op Bosgouw. Ter plaatse stond een personenauto in de brand die door de brandweer werd geblust. Nog geen half uur later rukte de brandweer uit naar Buitenhof waar drie personenauto’s vlam hadden gevat. Omdat direct brandstichting werd vermoed zochten meerdere politie-eenheden de omgeving af. Op de Brink werd de verdachte betrapt toen hij enkele kranten in brand aan het steken was en er ook een brandje was naast een prullenbak. De man maakte een verwarde indruk en is aangehouden. Zijn kleding is in beslag genomen. De afhandelunit van basiseenheid Almere Stad heeft de zaak in onderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *