Persberichten

Oplettende scholieren zien verdachte man en treffen buit aan

Drie oplettende scholieren hebben ervoor gezorgd dat goederen (vermoedelijk afkomstig van diefstal) in handen van de politie is gekomen. Rond 12:30 uur fietsten de kameraden over het Spoorbaanpad. Plotseling zagen ze een verdachte man de bosjes induiken met een tas. Even later was de man, die zich opvallend gedroeg, verdwenen. De scholieren vertrouwden het niet en één van hen belde direct met 1-1-2. Agenten kwamen ter plaatse en namen polshoogte in de bosschages waar verschillende goederen werden aangetroffen waaronder een rijbewijs, bankpassen en winkelpasjes. Onder dankzegging aan de jongens voor hun scherpe observatie zijn de goederen in beslaggenomen en overgebracht naar het bureau. De verdachte man is niet meer aangetroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *