Nieuws

Vrouw zwaar gewond na eenzijdig ongeval A6

Vrijdagavond heeft op de A6 een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij de bestuurster zwaar gewond raakte.
Door een nog onbekend oorzaak raakte de bestuurder ter hoogte van de Havendreef van de weg en kwam op de kop in een greppel terecht. Nadat het slachtoffer met hulp van de brandweer uit de auto werd gehaald is zij lange tijd in de berm gereanimeerd. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren. De vrouw is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De analisten van de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doen onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Vanwege het ongeval is de rechter rijstrook lange tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *