Kort nieuws

Fietsster gewond na aanrijding met auto

Op de Harlingensingel heeft woensdag aan het eind van de ochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen aan auto en een fiets. De bestuurster van de fiets is daarbij gewond geraakt. Bij de kruising met het Heerenveenpad kwamen de twee weggebruikers door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel op de wervelplank geïmmobiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek naar de aard van het letsel. De auto vervoerde kinderen van een kinderdagverblijf. De kinderen waren erg geschrokken van het ongeluk maar bleven ongedeerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de aanleiding van het ongeval. De weg is daardoor langere tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Dit bracht nogal wat ongemak met zich mee, aangezien er geen alternatieve route was voor automobilisten om een deel van de wijk in of uit te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *