Kort nieuws

Eén gewonde bij eenzijdige aanrijding A6

Woensdagochtend is de bestuurder van een personenauto gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de A6. Op de rijbaan richting Lelystad is de auto even voorbij de oprit vanaf de Hogering door nog onbekende oorzaak tegen een vangrail aangereden. Door de mogelijke ernst van het ongeval werden ook de brandweer en de traumahelikopter gealarmeerd. De bestuurder kon na een eerste controle door ambulancepersoneel echter zelf de auto uitkomen en op de brancard gaan zitten. De brandweer, die wel al ter plaatse was, hoefde niet te worden ingezet en de traumahelikopter werd afgemeld. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte behoorlijk beschadigd en is door een berger meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *