Nieuws

[Update]Man trekt groot mes op terrein Bevrijdingsfestival

Man met mes AlmereOp het terrein van het Bevrijdingsfestival heeft een man tijdens een vechtpartij een groot mes getrokken. De vechtpartij tussen twee mannen werd uitgevochten tussen het publiek waaronder ook kinderen. Toen de mannen op de grond lagen pakte de man het vleesmes. Een paar omstanders die op dat moment ingrepen deden een stap achteruit. Toen de man het mes liet vallen heeft een omstander dit mes opgepakt en naar de beveiliging gebracht. Vlak hierna is het tweetal opgebroken door de beveiliging. Het incident is gefilmd en op Instagram geplaatst.

[Update] De politie gaat niet actief zoeken naar de man die het mes trok. Volgens de politie wil het slachtoffer geen aangifte doen, zo laat de politie weten aan Almere vandaag. Het is strafbaar om met een mes rond te lopen op dit soort evenementen, dat het een gevoel van onveiligheid oproept verandert daar niets aan.

Maandagavond is het terrein door de politie tijdelijk afgesloten. Er gingen op dat moment veel mensen naar het concert van Racoon. Het festivalterrein was zo druk dat de politie het niet verantwoord vond om nog meer mensen toe te laten. Ook dit zorgde voor wat kleine opstootjes net buiten het festivalterrein. De naastgelegen Albert Heijn sloot 2,5 uur eerder dan de bedoeling was. Dit kwam omdat de veiligheid van het personeel en klanten op het spel stond.


(bron foto: echtefeut (foto uit video geknipt))

 

3 gedachten over “[Update]Man trekt groot mes op terrein Bevrijdingsfestival

 • POLITIE GAAT NIET ZOEKEN ??????????? ONGELOOFELIJK ,DUS HET DRAGEN VAN MESSEN DOOR DAT SOORT RANDDEBIELEN ,DAT ZO EEN SLAP JOCHIE ALLEEN MET MES MENSEN ZO KAN NEERSTEKEN ,,IK HEB MIJN ZOON VANDAAG EEN PISTOOL GEGEVEN EN MAG METEEN SCHIETEN ,IKZELF HEB ER NU OOK EEN BIJ ME ,HET SCHIJNT ZO TE MOETEN ,MAAR DIE GOZER SCHIET IK PERSOONLIJK NAAR EEN PLAATS WAAR HIJ HOORT

  Beantwoorden
 • uhmmmm de persoon die aangehouden word op foto ,klopt iets niet he 2 vechtende mannen waren getinte heren ,

  Beantwoorden
 • Ik vind het rond uit belagelijk dat zo medelander vrij uit gaat ondanks dat er bewijs is dat hij een mes trok.
  ik vraag me af of omstanders geen aangifte tegen hem kunnen doen wegens dreiging dit is toch een gevoel die iedereen kan ervaren in deze situatie. en misschien wel de juiste om dit tuig op te pakken en te berechten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *