Persberichten

Aanhouding na korte achtervolging in Eilandenbuurt

politie persOp dinsdagavond 6 mei is een man aangehouden na het overtreden van de snelheidslimiet op de Gran Canariastraat. Tijdens deze aanhouding ging de man er een korte tijd vandoor in zijn auto.

Omstreeks 20.00 uur zagen agenten, bij een snelheidscontrole aan de Gran Canariastraat, een automobilist de controlepost met een te hoge snelheid, 17 km per uur te hard, passeren. De politie ging achter de man aan om een bekeuring uit te schrijven. De automobilist, een 55-jarige man uit Almere, stopte en gaf aan een parkeerplek te zoeken voor zijn auto. Agenten zagen vervolgens dat de auto er vandoor ging. Na een korte achtervolging, waarbij de man meerdere keren het stopteken negeerde, hebben agenten de auto klemgereden op de Tasmaniëstraat. De man werd aangehouden en tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *