Persberichten

Vechtpartij in woning: drie personen aangehouden, twee personen gewond

Donderdagavond rond 20:30 uur kreeg de politie melding van een geweldsincident in een woning aan de Brink te Almere-Haven. Ter plaatse troffen agenten twee mannen aan in het pand. Eén persoon was met een scherp voorwerp gewond geraakt aan het gezicht en de tweede persoon had een klap gekregen. De twee slachtoffers, respectievelijk 25 en 29 jaar oud, moesten zich onder medische behandeling van het ziekenhuis laten stellen en zijn daarna direct aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Een 20-jarige bewoonster van het pand is eveneens aangehouden op grond van zware mishandeling. Zij wordt ervan verdacht met een scherp voorwerp en een koekenpan beide mannen te lijf te zijn gegaan. Uit de eerste verklaringen blijkt dat er sprake zou zijn van geluidsoverlast komende uit het betreffende pand. Beide mannen gingen verhaal halen, dat uitliep op een handgemeen. Over en weer hebben de verdachten geweld gebruikt. Verschillende personen in en om de woning bemoeiden zich met de situatie en de agenten moesten de partijen uit elkaar houden. Uiteindelijk wist de politie de situatie te normaliseren en de hoog opgelopen emoties te beteugelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *