Persberichten

Auto rijdt door na aanrijding op de Gildemark

31-GJK-4Op vrijdag 10 vond op de Gildemark een aanrijding plaats tussen een auto en een snorfietser. Laatstgenoemde raakte gewond. De automobiliste reed door maar meldde zich later op het politiebureau.

Rond 23.50 uur kreeg de politie de melding van de aanrijding waarbij bleek dat de automobiliste een bocht te ruim had genomen en de snorfietser had aangereden. De man, een 41-jarige inwoner van Almere, viel op de grond en raakte gewond aan zijn gezicht. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto reed na de aanrijding door maar kon worden achterhaald door een getuige. De automobiliste, een 19-jarige inwoonster van Almere, meldde zich hierna op het politiebureau en werd verhoord.

De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *