Nieuws

Bestuurder raakt macht over het stuur kwijt op A6 na aansteken sigaret

Donderdagochtend heeft ter hoogte van Knooppunt Almere een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een 35-jarige man uit Nagele reed op de A6 richting Almere toen hij ter hoogte van hmp 57,6 de macht over het stuur kwijt raakte. Als gevolg hiervan kwam hij in de middenberm terecht, vervolgens op de andere weghelft om tenslotte in de berm tot stilstand te komen. Gelukkig raakte hij hierbij geen andere automobilisten. De brandweer en de ambulance zijn ter plaatse geweest en de man is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een rijbaan van de A6 R is enige tijd afgesloten geweest zodat de hulpdiensten hun werk konden doen. De man verklaarde dat hij in de auto een sigaret probeerde op te steken. Hij kreeg daarbij een hoestbui en verloor daardoor de macht over het stuur.

Foto’s: Bob Friedl√§nder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *