Persberichten

Jongen biecht bij controle bromfietsdiefstal op

Donderdagmiddag, rond 16.00 uur, controleerde een motoragent op het C. van Eesterenplein een bromfietser. De bromfietser, een 16-jarige jongeman uit Almere, vertelde direct tegen de agent dat hij niet in het bezit was van een bromfietsrijbewijs. De jongen was echter nog niet klaar met zijn bekentenissen want hij verklaarde vervolgens dat hij de bromfiets waar hij op reed gestolen had in Almere-Buiten. Daar had hij de bromfiets, met sleutel erin, zien staan en toen meegenomen. Hierop is de jongen aangehouden. De eigenaar van de bromfiets is over de terugvondst in kennis gesteld. Op de bromfiets zat een vals kentekenplaatje. De politie zoekt uit of deze ook van diefstal afkomstig is. De bromfietsdief is gisteravond verhoord waarna hij het bureau mocht verlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *