Nieuws

Brandweerduikers doorzoeken sloot na aantreffen rollator

Hulpdiensten zijn donderdagavond massaal uitgerukt voor een achtergelaten rollator die langs een sloot in de Verzetswijk werd gevonden. De rollator werd rond 20:00 uur aangetroffen in het riet nabij de Verzetsbrug. Omdat niet duidelijk was van wie de rollator was en de mogelijkheid bestond dat de eigenaresse van de rollator te water was geraakt, werd de brandweer gealarmeerd om de sloot te doorzoeken. Duikers van de brandweer hebben het gedeelte waar de rollator werd gevonden doorzocht, maar de zoekactie leverde niets op. De brandweer is hierop weer retour richting de kazerne gegaan en werd de zaak door de politie overgenomen. De vrouw is enige tijd later in een verzorgingshuis in goede gezondheid aangetroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *