Persberichten

Mannen bij controles aangehouden voor openstaande boetes

Donderdagavond werden in Almere twee personen aangehouden die beide nog boetes hadden openstaan. Na betaling van de boetes mochten zij het politiebureau weer verlaten.

Agenten controleerden rond 19.50 uur een automobilist op de Cinemadreef. Uit de politiesystemen bleek dat de 20-jarige man nog een boete van 930 euro had openstaan. Hierop werd hij aangehouden. Rond 20.35 uur zagen agenten op de Verzetslaan dat de bestuurder van een auto het rode verkeerslicht bij de busbaan negeerde. Hierop hielden zij deze automobilist staande. Vervolgens bleek dat de 22-jarige Almeerder nog voor 600 euro aan boetes had openstaan. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Beide mannen betaalden de boetes waarna zij het bureau mochten verlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *