Kort nieuws

Materiële schade bij aanrijding personenauto’s Waterlandseweg

Op het kruispunt Waterlandseweg / Nederstichtselaan zijn zaterdagmiddag rond half drie twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de Waterlandseweg, op het kruispunt met de Nederstichtselaan. Brandweer, politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse voor de hulpverlening. Het bleef bij materiële schade: de bestuurders zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Eén voertuig kwam via de middenberm dwars op de andere rijbaan tot stilstand, het andere voertuig blokkeerde het kruispunt in de richting van de A27. Verkeer in de richting van de A27 werd via de Nederstichtselaan om het ongevalsvoertuig heen geleid.
Twee bergers hebben de beide voertuigen afgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *