Kort nieuws

Hulpdiensten in actie voor loeiend autoalarm

Een loeiend autoalarm heeft in Danswijk vrijdagavond voor de nodige overlast gezorgd. Uiteindelijk wist de politie iemand met een sleutel van de auto op te sporen, waarna het alarm kon worden gestopt.

Een auto die geparkeerd stond aan de Swingstraat begon vrijdagavond rond 20:00 uur plotseling te toeteren. Het bleek te gaan om het alarm van de auto. Na enige tijd in de herrie te hebben gezeten, heeft een van de buurtbewoners de politie gebeld. Agenten kwamen ter plaatse en startten een onderzoek om de eigenaar van de auto te vinden. Er werd bij huizen in de straat aangebeld, maar van de eigenaar was geen spoor te bekennen.

Om 21:45 uur werd de brandweer gealarmeerd om te helpen met het uitschakelen van het autoalarm. Het zonder schade openen van de motorkap om de accu los te koppelen bleek nog een aardig karwei. Uiteindelijk wist de politie op de valreep toch nog de eigenaar van de auto te traceren, waarna rond 22:20 uur het autoalarm met de sleutel uitgezet kon worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *