Nieuws

Politie druk met wietplantages

De politie in Almere is druk bezig met het ontmantelen van diverse wietplantage`s. Het gaat hier om de zogenaamde rooidagen. Maandag zijn er op twee plaatsen in Almere wietplantages aangetroffen. De eerste op de Sonia Gaskellstraat waarbij ruim driehonderd planten zijn aangetroffen. Er zijn drie personen van 24, 27 en 50 jaar aangehouden. De tweede wietplantage is aangetroffen in een woning aan de Ruisvoornstraat. In deze woning werden een kleine zeshonderd planten aangetroffen. In verband met deze wietplantage is een 26-jarige vrouw aangehouden.

Ook dinsdag bleek de politie weer druk te zijn met het ontmantelen van wietplantages. Zo werden er op de Achterwerf maar liefst drie wietplantages opgerold. Hierbij ging het hierbij om buren en een woning zes huizen verderop. Het is niet bekend om hoeveel planten het gaat. Wel is gebleken dat één van de woningen een wietplantage en drogerij bevat van middelgrote omvang.

Ook in het centrum van Almere Haven is de politie op dit moment bezig een wietplantage te ontruimen. Dit gebeurt op de Marktgracht. Ook hier is nog niet bekend om hoeveel planten het gaat. Ook is onduidelijk of hierbij aanhoudingen zijn verricht.

Foto’s: Bob Friedländer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *