Persberichten

Behulpzame vrouw helpt overvaller te verjagen

politie persVrijdagavond 21 november heeft een nog onbekende man geprobeerd een 24-jarige vrouw te beroven in het Muzenpark. De politie is op zoek naar getuigen.

Die avond fietste het slachtoffer rond 18.18 uur in het Muzenpark. Zij zag dat een man haar tegemoet kwam lopen. Hij sprak het slachtoffer aan, pakte haar fiets en gaf haar een duw waardoor zij met de fiets in de bosjes viel. De man bedreigde haar en eiste haar telefoon. Hierop schreeuwde de vrouw en schopte haar belager. Een vrouw die getuige was schoot het slachtoffer te hulp waardoor de man vluchtte in de richting van de Louis Armstrongweg.

Het gaat om een man van ongeveer 35 – 40 jaar oud met een licht getint uiterlijk, met een licht snorretje, kort haar, ongeveer 1.80 meter lang, een fors postuur en hij droeg een opvallende felblauwe gewatteerde jas. Verder sprak de man duidelijk Nederlands zonder accent. De politie verzoekt getuigen van dit incident contact op te nemen via 0900 – 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *