Nieuws

Automobilist bekneld op de Grote Vaartweg

Zaterdagmorgen heeft op de Grote Vaartweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto. Het ongeval gebeurde even na 07:00 uur ter hoogte van de Super Tank. Bij het ongeval kwam een persoon bekneld in het voertuig te zitten. De brandweer heeft de inzittende ontzet door het dak van het voertuig te knippen. Personeel van een gealarmeerde traumahelikopter heeft ondersteuning gegeven bij het ongeval. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend, de verkeersongeval analyse van de politie doet hier onderzoek naar. Nadat een berger de auto en de bestelbus heeft meegenomen kon de weg weer worden opgesteld voor het verkeer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *