Kort nieuws

Blikschade en file na aanrijding Buitenring

Op de Buitenring heeft het verkeer maandagochtend korte tijd hinder gehad van een afgesloten rijstrook na een aanrijding.

Om 8:20 uur botsten twee auto’s kop-staart tegen elkaar op de rijbaan richting Almere Stad, op de brug over de Lage Vaart bij de Tussenring. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de inzittenden te controleren. Inmiddels had de politie de rechter rijstrook afgezet. Er ontstond een korte file tussen de Polderdreef en de Tussenring.

Na onderzoek bleken de inzittenden van beide auto’s geen letsel te hebben opgelopen. Ook de schade aan de voertuigen viel mee. Beide bestuurders konden snel verder rijden, waarna de weg weer werd vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *