Persberichten

Vier jongens aangehouden na beroving in centrum

Politie logoZondagmiddag 23 augustus werd door cameratoezicht gezien dat een jongen geslagen en mogelijk beroofd werd door een groepje jongens. De verdachten konden worden aangehouden.

Rond 13.45 uur zag cameratoezicht dat in de Binnenstad een jongen werd geslagen en mogelijk werd beroofd. Ze zouden zijn weggelopen in de richting van de Stedenwijk. Toegesnelde agenten zochten in de omgeving, maar troffen ze niet aan. Cameratoezicht zag het groepje vervolgens op de Marktmeesterstraat lopen. Agenten gingen erheen en zagen het groepje en het slachtoffer, een 18-jarige man uit Almere. Hij was door vier jongens geslagen en beroofd van geld. De vier jongens uit Almere van 16, 17, 19 en 22 jaar werden aangehouden. De vier zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *