Persberichten

Winkeldieven verzetten zich tegen aanhouding

Donderdagmiddag rond 15.30 uur zijn twee winkeldieven bij een groot warenhuis in het Stadshart betrapt. Toen het winkelpersoneel vervolgens de twee probeerden aan te houden verzetten zij zich hevig. Hierbij raakte één winkelmedewerker gewond aan zijn gezicht. Uiteindelijk konden de twee dieven worden aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachten, twee Almeerse mannen van 19 en 21 jaar oud, hadden een tas bij zich met daarin nog meer gestolen goederen. Behalve bij het warenhuis hadden zij ook bij een kledingzaak hun slag geslagen. De gestolen goederen zijn terug gegeven aan de twee winkels. In totaal hadden de gestolen goederen een waarde van ruim 500 euro. Tegen de twee verdachten is proces-verbaal opgemaakt, de mannen moeten zich later voor een rechter verantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *