Nieuws

Vrouw overvallen in woning Goudenregenstraat

In een woning aan de Goudenregenstraat in Parkwijk is donderdagmiddag een vrouw door twee personen overvallen. Volgens de vrouw stonden plotseling twee gewapende mannen in haar huis. Wat er zich toen precies heeft afgespeeld is op dit moment nog niet duidelijk. De bewoonster is naar buiten gevlucht en bij buren naar binnen gegaan. De vrouw bleef ongedeerd. Met behulp van een politiehelikopter en eenheden op de grond is uitgekeken naar de verdachten. Even later is in de Filmwijk een 16-jarige jongen aangehouden. De zoektocht naar de tweede verdachte werd even later gestaakt. De Technische Recherche is ter plaatse geweest om uitgebreid sporenonderzoek te doen. Daarnaast is een klein buurtonderzoek gehouden. Het overvallenteam van het district Zuid is op zoek naar getuigen van de woningoverval. Heeft u iets gezien of gehoord? Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *