Nieuws

Brute overval op juwelier Stationsstraat

Vrijdagochtend is even voor half 11 een juwelier in de Stationsstraat bruut overvallen. Twee onbekende personen hebben met een moker een gat geslagen in de etalageruit. Door het ontstane gat in de ruit werden vervolgens een onbekend aantal sieraden weggenomen. Enkele voorbijgangers die hiervan getuige waren spraken de verdachten aan maar werden vervolgens bedreigd. De twee verdachten, die beide donkere kleding droegen, gingen er daarna op een donkerkleurige scooter vandoor in de richting van Almere-Buiten. Niemand raakte gewond. Een helikopter van het KLPD hielp agenten op de grond bij hun zoekactie naar de vluchtende verdachten. Deze uitgebreide zoekactie heeft nog niet tot aanhoudingen geleid. De districtsrecherche Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Uw tip!
Inmiddels zijn een aantal getuigen gehoord, maar de recherche roept getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben op om zich te melden. Bent u getuige geweest of weet u iets dat mogelijk met deze zaak te maken heeft? Bel met de districtsrecherche Zuid via 0900 – 8844. Anoniem melden kan via MMA op nummer 0800 – 7000.

 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *