Nieuws

Brand voor loods op bedrijventerrein Radioweg

Woensdag is aan het begin van de nacht buiten brand uitgebroken op een bedrijventerrein aan de Radioweg. Op het terrein van Imtech  brak er buiten brand uit voor een opslagplaats. Omdat het hek van het terrein dicht was moest deze eerst worden opengeknipt. De brandweer schaalde op naar Middelbrand om alvast extra voertuigen ter plaatse te hebben. Op het moment van de brand was er verder niemand in het pand aanwezig. Het pand liep door de brand flinke schade op. Door snel ingrijpen van de brandweer kon erger worden voorkomen. De brandweer heeft met behulp van een overdrukventilator de rook uit het pand verdreven. Er vielen geen gewonden. Wat de oorzaak is van de brand is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *