Persberichten

Man aangehouden voor mishandeling en beroving

Maandagavond 2 april hielden agenten rond 20:10 uur ter hoogte van de bushalte bij het Walt Disneyplantsoen een 21-jarige man uit Amsterdam aan. De Amsterdammer wordt verdacht van mishandeling en diefstal. Even daarvoor kwam bij de regionale meldkamer van politie een melding binnen dat op de Jim Hensonstraat een ruzie had plaatsgevonden. Daarbij raakte iemand gewond en werden goederen ontvreemd. De verdachte had de woning inmiddels verlaten en ging mogelijk met het openbaar vervoer richting Amsterdam. De ter plaatse gekomen agenten troffen bij een bushalte ter hoogte van het Walt Disneyplantsoen een man aan die volledig voldeed aan het opgegeven signalement. De verdachte werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Inmiddels is de man in verzekering gesteld en zit nog vast. Alle weggenomen goederen zijn bij de verdachte aangetroffen en in beslag genomen. Het 21-jarige slachtoffer raakte lichtgewond en is ter plekke door ambulancepersoneel verzorgd. Het incident heeft plaatsgevonden in de relationele sfeer, verdachte en slachtoffer kennen elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *