Nieuws

Felle brand op balkon van appartement Wisselweg

In een appartement aan de Wisselweg is maandagmiddag een felle brand uitgebroken. De brand ontstond in een hoek van het balkon en sloeg vervolgens door naar binnen. Omdat zowel de tankautospuit van Stad als van Haven nodig waren voor de bestrijding van de brand is er 10 minuten na de eerste melding opgeschaald naar “Middelbrand”. Vanaf buiten is de brand op het balkon geblust waarna werd overgegaan op de binnen aanval. Door de brand raakte het appartement zwaar beschadigd en liepen bovenliggende woningen rookschade op. Wat de exacte oorzaak is van de brand is nog niet bekend. Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting doet de politie onderzoek naar de brand. Op het moment van de brand was niemand in de woning aanwezig. Niemand raakte gewond.

Foto 1&2 : ActueelFlevoland.nl

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *