Nieuws

Gewapende overval op bedrijf Markerkant

Bij een groothandel aan de Markerkant is vrijdagavond omstreeks 18.30 uur een gewapende overval gepleegd door drie mannen. Het slachtoffer, een 37-jarige man uit Almere, werd hierbij geslagen, waarna een worsteling ontstond. De verdachten vluchten zonder buit. De mannen renden weg in de richting van de Praxis. Korte tijd later zijn ze vermoedelijk in de Zijpestraat gezien door een deelnemer van Burgernet. Ondanks een zoektocht zijn de verdachten nog niet gevonden. Een medewerker van de afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben of gehoord omstreeks 18.30 uur in de omgeving van de Markerkant. Mochten mensen meer informatie hebben wordt hen verzocht om contact op te nemen met de politie Almere via 0900-8844.  Anoniem kan dit ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *