Persberichten

Politie schiet op autodieven, daders ontkomen

politieEen auto die op donderdag 23 januari aan de Trekweg is gestolen is in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 januari aangetroffen aan de Wisentweg. De politie zoekt getuigen die inzittenden hebben zien wegvluchten.

Surveillerende agenten zagen de gestolen auto omstreeks 5.30 uur rijden op de Muntmeesterhof. Bij het laten zien van het stopteken, gingen de verdachten er met de auto vandoor in de richting van de Spoordreef. Één van de politieagenten schiet twee keer op de rijdende auto om hem te doen stoppen. Op de Waddendreef aangekomen raken ze het spoor van het gestolen voertuig kwijt. Er wordt een speurhond ingezet om het spoor van de auto te volgen. Het vermoeden bestaat dat de inzittenden allemaal verschillende kanten uit zijn gerend. De auto is later aangetroffen op de Wisentstraat. Getuigen die mogelijk verdachten hebben zien of horen rennen of lopen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Almere. Dat kan via het algemene politienummer 0900-8844 of via Meld misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *