Nieuws

Gewonde na valpartij bij Grieks restaurant Metropolestraat

Hulpdiensten zijn maandagavond uitgerukt naar de Metropolestraat nabij het Centraal Station. Op het dak van Grieks restaurant Rhodes was iemand aan het lopen toen de man plotseling naar beneden viel en op een balkon terecht kwam. Naast een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gealarmeerd die met de traumahelikopter ter plaatse zijn gekomen en op het Festivalplein zijn geland.
Het slachtoffer is eerst op het balkon van het restaurant op een wervelplank gelegd en gestabiliseerd om vervolgens met behulp van de hoogwerker naar beneden te worden getakeld. Onder begeleiding van de trauma arts is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Wat zijn of haar toestand is, is onbekend.

2 gedachten over “Gewonde na valpartij bij Grieks restaurant Metropolestraat

  • Het was niet in het restaurant, maar hij viel ineens van het dak toen we er zaten te eten.

    Beantwoorden
  • liep uit de coffee shop en opeens een f*kcing helicopter boven me kop, ik dacht eerste “het leger komt me halen” maar gelukig was het een MMT helicopter .

    als je regen ziet ga je toch niet op de een dak ff wandelen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *