Persberichten

Dronken bestuurder zonder rijbewijs moet nog boete betalen

In de nacht van maandag op dinsdag, rond 01.30 uur, controleerden agenten op de Maandenweg in Almere-Buiten een automobilist. Al snel bleek dat de 29-jarige Almeerder onder invloed was van alcohol. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies de man 1,2 promille. Na controle in de politiesystemen bleek dat de Almeerder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en ook nog een boete van 500 euro had openstaan. Een vriend van de man kwam aan het bureau om deze boete te betalen. Tegen de Almeerder wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het niet hebben van een geldig rijbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *