Persberichten

Diverse overtredingen bij verkeerscontrole ’t Oor

Medewerkers van het Verkeershandhavingsteam van politie Flevoland hebben dinsdag 10 april tussen 13:30 uur en 20:00 uur een verkeerscontrole gehouden met behulp van ANPR (Automatische Nummer Plaat herKenning). Zij deden dit in samenwerking met de Belastingdienst. De verkeersstromen op de A6 werden gecontroleerd en op het ’t Oor in Almere werden de bestuurders staande gehouden ter controle.

Er zijn diverse bekeuringen uitgedeeld voor het niet op eerste vordering kunnen tonen van het rijbewijs en/of de kentekenpapieren, het niet hebben van een verzekering, verlichting en een verlopen APK. Daarnaast bleken vijf personen openstaande vorderingen te hebben. Vier van hen hebben direct betaald. Eén persoon kon de openstaande vorderingen niet betalen en is voor negen dagen ingesloten.

Medewerkers van de Belastingdienst legden beslag op 61 voertuigen. Er zijn 11 voertuigen in beslaggenomen en direct afgevoerd. De Belastingdienst heeft ter plekke een bedrag van 26.500 euro geïnd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *