Persberichten

Politie zoekt getuige van straatroof op schoolplein Bommelstein

Donderdagavond rond 22.15 uur zijn drie jongens op een schoolplein aan de Markiezenhofstraat beroofd van hun persoonlijke bezittingen. De drie slachtoffers waren op het schoolplein met elkaar aan het praten toen uit het niets vijf nog onbekende personen opdoken. De slachtoffers werden belaagd, kregen klappen en werden bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Onder bedreiging moesten ze hun spullen waaronder telefoons en geld afgeven. Agenten hebben direct een zoekactie gestart en de wijde omgeving afgezocht, helaas nog zonder resultaat. Het straatroofteam heeft deze zaak in onderzoek.

Uw tip
De politie vraagt getuigen van deze straatroof zich te melden. Heeft u rond 22.00 uur een groep jongens (ongeveer vijf personen) in de leeftijd van 16 tot 20 jaar in de omgeving van het schoolplein aan de Markiezenhofstraat gezien? Bel dan met 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *