Nieuws

Update: Koerier overvallen op de Kimwierde

Zaterdagochtend rond 10:30 uur is een 62-jarige koerier uit Den Bosch overvallen bij een portiek aan de Kimwierde. Drie onbekende verdachten gingen er met de bestelbus van het slachtoffer vandoor.

De auto werd niet veel later op ongeveer 400 meter vanaf de overvallocatie aangetroffen op een parkeerplaats bij de Oldewierde. Op dat moment was het onduidelijk of de daders nog in de bestelbus zaten. Nadat de politie het voertuig benaderde en in het voertuig keek, bleek dit niet meer het geval te zijn. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de drie daders, maar dat heeft niet tot aanhoudingen geleid. De politie heeft zowel op de Kimwierde als de Oldewierde een groot gebied afgezet en sporenonderzoek verricht. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden.

De koerier is bij de overval niet gewond geraakt. De daders zouden volgens de politie spullen uit het busje hebben gehaald.

Bent u getuige geweest? 

De recherche wil graag in contact komen met mensen die op die plek of in de buurt bijzonderheden zijn opgevallen die in verband kunnen worden gebracht met deze overval. Ook mensen die getuigen zijn geweest van het wegrijden of achterlaten van de auto van de koerier kunnen waardevolle informatie hebben. Heeft u informatie, belt u dan met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *