Persberichten

3 aanhoudingen voor openstaande boetes en gevangenisstraf

Dinsdagavond zijn op verschillende locaties in Almere drie Almeerders opgespoord die nog openstaande boetes en gevangenisstraffen moesten uitzitten. De veroordeelden zijn mannen in de leeftijd van 42, 49 en 55 jaar.

Op verschillende adressen in Almere zijn dinsdagavond drie mannen aangehouden die gezocht werden voor diverse openstaande boetes en vonnissen. De 42-jarige Almeerder moest nog 650, – euro boete betalen of 8 dagen vervangende hechtenis ondergaan. Hij kon de boete niet betalen en zit nu de vervangende hechtenis uit. De 49-jarige Almeerder moest nog een onherroepelijke celstraf van 22 dagen ondergaan. De 55-jarige Almeerder moest nog 55 dagen celstraf uitzitten en kreeg een vonnis van de rechter uitgereikt. Alle veroordeelden worden overgedragen aan justitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *