Persberichten

Gezocht: Medewerkster tankstation overvallen

almerebuiten0611overvalDe medewerkster van het tankstation aan de Molenweg helpt vrijdagmorgen 8 augustus 2014 de eerste klanten. Als het even rustig is, komt er ineens een gewapende overvaller de zaak binnen die geld wil. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

De vrouw is die dag vroeg begonnen, om 06.00 uur. Als ze even voor 07.00 uur buiten de vuilniszakken wil verwisselen, staat de man ineens voor haar neus met een steekwapen. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe de vrouw naar buiten loopt voor het verwisselen van de vuilniszakken, als ze verrast wordt door een man, die haar naar binnen dwingt. Ze lopen naar de balie. De medewerkster pakt het geld en zodra ze dat overhandigd heeft, rent de man met de buit naar buiten. Het gaat om niet meer dan 100 euro. De man rent de straat over in de richting van de Euromaster aan de Oliemolenstraat. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar heeft niets kunnen vinden.

Signalement van de verdachte

  • man
  • lichtgetinte huidskleur
  • leeftijd circa 25 jaar
  • lengte ongeveer 1,75 meter
  • slank postuur
  • droeg een ruimzittende zwarte jas tot op de heup
  • had een donkere broek aan
  • had een pet op met het logo van de New York Yankees NY en een metalen sluitklipje aan de achterzijde
  • had een zwarte doek voor zijn mond
  • droeg zwarte schoenen met witte zoolrand.

Video

Vragen

Weet u misschien wie de verdachte is of heeft u andere informatie die de politie misschien kan helpen hem op te sporen? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *