Persberichten

Recherche op zoek naar getuigen van steekpartij

De recherche van district Zuid is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord wat te maken kan hebben met een steekpartij op vrijdagavond tussen 23.00 uur en 23.20 uur op de Hendrik Werkmanstraat. Het onderzoek is gestart nadat in de omgeving een gewonde man werd aangetroffen die meerdere steekwonden had.

Vrijdagavond rond 23.20 uur troffen agenten een gewonde man aan in de omgeving van de Hendrik Werkmanstraat. De man verklaarde ruzie te hebben gehad en had meerdere steekwonden. Het slachtoffer, een 43-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, is voor medische behandeling naar een ziekenhuis in Amsterdam overgebracht. De recherche is een onderzoek gestart maar heeft nog geen beeld wat er gebeurd is en wat de toedracht is geweest. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen die op vrijdagavond 13 april, tussen 23.00 uur en 23.20 uur in de omgeving van een de Hendrik Werkmanstraat, mogelijk in de omgeving van de bushalte Tussen de Vaarten/ halte Midden, iets gehoord of gezien hebben.

Getuigen worden gevraagd zich te melden via:

0 9 0 0 – 8 8 4 4′

 

Eerder bericht: https://www.hv-almere.nl/?p=4428

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *