Persberichten

Cameratoezicht betrapt dief bij parkeerautomaat

Dinsdagavond is een 34-jarige Almeerder door observanten van cameratoezicht betrapt bij het openbreken van een parkeerautomaat in het centrum van Almere Stad. De camera’s volgden de dief die door gealarmeerde agenten kon worden ingerekend. De verdachte is ingesloten en zit vast. De recherche van basiseenheid Almere Stad oost heeft de zaak in onderzoek.

Rond 18.45 uur zag een observant van cameratoezicht hoe een man in de omgeving van de Spoordreef een parkeerautomaat probeerde open te breken. Hij alarmeerde de politiemeldkamer die direct een eenheid naar de Spoordreef dirigeerde. De observant volgde de dief met behulp van de beveiligingscamera’s waarna de dief binnen enkele minuten kon worden aangehouden. De recherche onderzoekt of de man betrokken is bij eerdere soortgelijke braakpogingen van parkeerautomaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *